Knark


Jag och Hanna ska inte supa på nyår , vi ska dra till stockholm . That's it . Hardcore

hål på magen


Tufffing , det gjorde sketa ont . Men jag är gangsta så jag bryr mig inte. Badasss

hardcore


Hej jag heter moa och jag tror jag är tuff , men det är jag inte .
Men lite små tuff är jag för nu ska jag in och pireca mig navlen , och de vågar jag

.

perhaps if i was...

just a little bit stronger
just a little bit wiser
just a little less needy
just a little bit pretty
just a little more aware
just a little bit thinner
and maybe i'd get there

¨'

insåg nyss att just nu är jag way too awesome för att blogga men . Livet leker och jag kollar på jersey shore YYEAH .

safaf

min helg har varit för komplicerad för att kunnna klara av att skriva om den

Cam det bästa tidsfördrivet


aeee jag är skit tråkigt , ursäkta ord valet . Men behövde något starkt ord för att ni som läser detta skulle kunna finna förståelse . Så för att fördriva tiden tills något händer leker jag lite cam , jag vet inte vad jag skulle föra utan min cam , den är verkligen som en vänn för mig , så fort jag ahr tråkigt finns den där så man kan ta lite egopics . Cam du äger !  o insåg nyss att jag borde verkligen städa rummet ... Men anser att det är slöseri på liv så tror jag avstår från det . Iallafall det var inntresant , eller ? MEN NU SKA JAG NOG KANSKE MÖJLIGT VIS DRA MIG UPP TILL UH MED VILMIS SÅ INTE HELA DAGEN ÄR FÖRSTÖRD.

punkt

buse på bild
Skolan idag var nog den bästa på länge . Fysiken var inställd så vi börja 09.30 . Sedan hade vi svenska . Sedan Var idrotten också inställlt o så hade vi massa hål o rast i sista lektionen började 12.50 . Efter skolan drog jag in till stan och köpte jeans , älskar att köpa jeans ! det är en sådan underbar känsla att komma hem med ett par nya jeans ! oså köpte jag någon tshirt den var fin den me . Sedan drog jag upp till uh och suttit där som en nolifer till nu ... btw . det snöar ute


Du tar sönder mig , jag måste gå nu . Det finns inget kvar .

fossingar


aee rasse har för söta fötter !

hemska värld


¨'..,.


Megan fox.


Did something wrong last night , didn't i ?


*

Jag hatar den där känslan att man bara måste försvinna , men man vet inte vart . Bara någon stans , men man kommer ingen stans . Man bara blundar och hoppas att när man tittar igen är man okej igen . Men det händer inget piss . Den känslan äter upp en inifrån . Man får sådan panik att man bara måste försvinna , helst av allt skulle man vilja försvinna in i sig själv , och bara vara ensam . Inte andas inte tänka inte se . Men för att det ska hända måste man vara död , och ingen vill dö , right ? Om inte ens liv suger något brutalt som det kan göra ibland . Men det finns så många olika anledningar att stanna kvar , och för få för att dra . Men det är bra antar jag ? Men ändå ser man ingen annan anledning för att få bort känslan . Man måste försvinna . Frågan är bara vart man ska försvinna ? Man bara klättrar på väggar som man säger .

Modiga Pojke


+

Som håkan sa . " Jag hatar att jag älskar dig " .

För dig ffelicia

Bloggar på kommando . Vet inte riktigt vad jag ska skriva om .
har hänt rätt mycket dom senaste dagarna .
Fredags : Skolan var rätt rolig mot vad den brukar , piercade mig , eller elin piercade mig . Satan vad nöjd jag är . Fast var skit läskig vart alldeles snurrig efter . Och mor blev rätt arg (förlåt) Men är så himla sjukt nöjd så kommer inte ta ut den för alla pengar i världen ( om jag inte får över 100000 heh ) Sen efter skolan drog jag in till motala med Elin och Matilda , vi åt kina mat grymt gött . Men det är grymt svårt att förstå lesbande kineser ( inget illa menat men ) Kunde inte hålla mig från skratt . Sen gick vi på stan Köpte Ögonskugga och lite annat .

Och idag har det inte hänt alls mycket , har för det mesta sovit målat och suttit vid datorn , kollade också på filmen " the run aways " fett bra . skulle lätt vilja ha deras liv . Var lite forever alone den här lördagen , skulle ju förfabian vart bullkalas hos oskar , men så blev det inte . fu .

Smile .


Min fabulösa smiley

.


,

Två fingrar i halsen , hostar upp mina problem . 
Spotar ut skam .