ensam men stark . -vilket jävla skit snack


var lite bus hemma idag också från skolan , men lova morsan att dra mig till helvetet imorgon .
Förhoppningarna till den här veckan får väl va i helgen , på fredag ska jag nog på fest i linköping , och på lördag ut och käka . Ville dra till stockholm men det var nog lite förhastade tankar bajsbajsbajsbajsbajs.
mogen brud 


Det dem aldrig nämner


Godnatt Godkväll
beroennde på vad du hade tänkt att göra ikväll , hela dagen har jag iallafall legat "sjuk" och bara tatt det lungt , jacob kom förbi en stund också och höll mig sällskap . Nu ska jag kolla på föräldrar fällan äta ben och jerrys och dricka lite varm choklad . Snart blir jag överviktig med andra ord.

dom har molnen i famnen, men du skriver ord som mord i handen.


ojoj vad dålig jag har varit på att blogga , men nu har vi iallafall påsklov .
yeeaayyiyiayeiayeiayieyaieyaiey njuter av den tiden jag har ifrån skolan , dem senaste dagarna har jag haft det almänt härligt . Vart lite på bio idag såg jag the hunger games , skit bra film men lever inte riktigt upp till boken . och igår såg jag den nya american pie , vart lite besviken på den också med tanke på att dem andra american pie har varit så grymt azm  . oså har jag gjort något riktigt busigt som jag inte tänker säga försen morsan vet om det xd , hon läser min blogg ibland . Mor om du ser detta så älskar jag dig .