Christoffer drew


Never Shout Never – Love Is Our Weapon
Never Shout Never – this s**t getz old
Never Shout Never – harmony
Never Shout Never – piggy bank
Never Shout Never – sellout
så satans underbar

Sista gången gillt .


O-M-G

Jag tycker vi är söta på den här bilden .
Idag var jag inte i skolan , för jag är så busig :33333 . Oså måde jag inte så värst super .
MEN IMORGON SKA JAG TILL SKOLAN SOM EN DUKTIG FLICKA SKA


Paperweight


Även fast jag har en miljon anledningar till att lämna dig,
så letar jag alltid efter en som kan få mig stanna

Ibland blir jag bara så arg, jag kom nyss hem sjukt taggad att åka till gymmet men sen så är min mor så himla lat så hon orkar inte sätta sig i bilen . Det är just såna här saker som får mig att vilja mörda folk med skedar . Iallafall trodde jag hade beställt piercing verktyg men så kollar jag på kundvagnen eller vad man säger o det var fortfarande kvar och pengarna på kontot också , så beställer om det imorgon så jag kan pierca smiley . Hoppas inte mor min läser min blogg , isånnafall . fan .EN SÅDAN

Min ny skapta fabulösa spegel


Vi förtjänar att bli lyckliga

Vissa saker är lätta att ta för givet  Speciellt det man har eller människor man älskar  och det som är bra i livet  Det är lätt att man glömmer varandra, det är lätt att man drömmer om annat  Såna stunder man tvivlar och allting känns skit  är det lätt att man glömmer att stanna .
Anton Kristiansson – Vi Förtjänar Att Bli Lyckliga (feat Martin Elisson)

She'll poison your tea ....and you'll like it!


knas


inte haft orken att blogga nu så här på helgen .
Men i helgen har jag varit på stan , kollat på bio . Såg tintin med kusinerna , och breaking dawn med lisfis .
oså var jag hos oskar på lördag kvällen . Rätt lyckad helg . breaking dawn var azm iallafall .

Hollow like my soul


Inköpt , ringarna är från accessorize

i’m the hero of the stars , don’t need to be saved


They don't laugh at jokes They laugh at tragedies.


hejsan hoppsan ,  Dagen spenderades med lisfis på stan , göttans . När vi kom hem satte vi oss o chilla oss lisa , nu ska jag nog dra till gymmet med mor min , om hon har orken .
Inköpt

,


I don't change just to suit your vision


hejsan hoppas lillebror , Var nyligen i motala o skulle pierca mig men blablablabla dom hade inte fått in alla saker blablabla , så fick en tid nästa vecka . Tappar snart tålamodet . 

I don't want to be a legend
Oh well that's a god damned lie - I do

In all your fairy tales how did the prince say he loved you?.✄


Geraldine said"I love you THIS much" but she had short arms.☁
TJENIS PENIS , jag är jätter arg på min mor , som faktist lovade att jag skulle få pierca mig idag , men nnänänänä det gjorde jag aldrig , så nu lova hon att jag skulle göra det imorgon istellet , vet inte om jag litar på en till 100% . Men det är faktist taskigt att ge mig drömmar o förhoppningar o sedan bara KROSSA dom , drömmar av glas...kras . Skoldagen var enormt mycket slöseri på liv . Lärde mig inget nytt och det var inte direkt någon höjdpunkt på dagen , allt var bara det vanliga som de brukar vara . 


emilie autumn

Emilie Autumn – Mad Girl - Exclusive Track
Emilie Autumn – Opheliac
Emilie Autumn – Swallow
Emilie Autumn – Hollow Like My Soul
Emilie Autumn – Across The Sky
fabulösa musik <3

Your a mean one Mr.Grinch


Nu städar jag för fullt , mitt rum blir super fint . Tidigare idag kollade jag på innebandy med vilmis , sedan kom lollo hanna josse o sofie . Jag tycker det är obeskrivligt tråkigt att kolla på innebandy , men det är deremot trevligt att umgås med sina vänninor .När jag kom hem gick jag genast och tog en tupplur i soffan , har fått brist på sömn , lillasyster håll mig vaken inatt . o snart så ska min mor får färga skallen på mig , ska bli bara lite mörkare tänkte jag .

hårda ord .


Majsbajsnajskajslajsfajsajs


Nu sitter jag här en härlig söndags morgon och väntar på att far ska komma hem , så att han kan skjutsa mig till vilmis , sen drar jag och vilmis och kollar på innebandy , borensberg - Motala .

^¨¨~

Håkan Hellström – Augusti I Helvetet
Ushan vad bra håkan är , ren kärlek ! <3

allting kommer ordna sig .


haha , jag ser rädd ut , kanske är lite rädd för kameran ändå .
Nu sitter jag här i landet ingenstans och spelar dota , lekt med lillasyster tills nu , men nu blev hon lite trött och tjurig , så hon tog en liten napp . o imorgon drar jag möjligtvis till stan med familjen , vet inte om jag joinar . Föredrar att gå på stan med kompisar , jag finner det mer roande .

Hälsa till satan


Idag ska jag slösa bort en fin lördag , en lördag den bästa dagen på hela veckan , lördag höjdpunkten varje vecka , lördag dagen man ska spendera med sina vänner . Jag ska slösa bort en lördag , mitt ute på landet . För idag på en lördag ska jag nänmligen till min far som bor mitt ute i ingetstans . Så troligen spenedras min Lördag framför dator skrämen . Iallafall dom lååånga stunderna lilasyster sover , henne ska jag solklart leka med , så mycket så att hon tröttnar på det ! Oså kanske jag färgar håret vill de , men ute på landet finns det ingen som kan sånt , möjligen min låtsas mor , men vågar man fråga ? Önskar verkligen att jag kunde stanna i fina fina borensberg , men ibland måste man göra uppofringar . Iallfall önska mig lycka till , detta kommer bli en lång dag .

-


önskar du var min .


'


aids


tuuufffääännnggg . Sitter just nu vid köksbordet och äter kinamat , mmm goet . Beställde hem lite för tjockhetens skull . O imorgon blire Motala med Alin Boris Becka & eventuellt Nelly . göttans

Natti natti


KLOCKAN ÄR 17.50 OCH JAG SKA SOVA . TÖNT MAN ÄR .

.

"Livet är en saga berättad av en idiot"
- William Shakespeare

,

Ny design 


Nitroglycerin

YOU CALL ME BITCH LIKE IT'S A BAD THING
haha bilden , sötnos där . iallafall nu sitter jag hemma kom nyss hem från farmor , lämna ett par byxor som hon skulle sy in . FARMOR ÄR SÅ BRA (L) . och helgen har spenderas med felicia , först sov vi hos henne i motala och då skulle vi fixa min blogg , vi krångla med det typ as länge och tillslut orka vi inte mer , så nu ser den ut såhär men det är bara tillfälligt . Igår åkte vi till nykyrka o myste där . o imorgon blire skola . Vill inte att helgen ska ta slut ..


Älskar dig felicia


Sitter här i felicias soffa o väntar på att latmasken felicia ska vakna . Sen när hon vaknat drar vi förhoppningsvis och solar , annars blir jag en arg moa . Och det vill man undvika .


Awful .


Skit bajs korv , blogg.se . Förstår mig inte påt ! Men jag är smart så kommer säkert på hur de fungerar .
iallafall kom nyss hem , har  varit i skolan och på uh o sånt . Nu väntar jag på att mamsen kommer hem sen ska jag till gymmet och träna (rätt uppenbart ? ) och sola . Sen blir jag mer neger än bror min !
och tillslut igår hitta jag något att ha på mig idag ! syns inte så bra på bilden men det är tanken som räknas !

look to the sky, its not mine, but i want it so.

STÄDAT !


Duktigt flicka har vikt alla kläder ! Fick en kaka av morsan !


knark


håller på med att välja avd jag ska ha till skolan imorgon , beslut ångest . Jag har alldeles för mycket kläder , 2 garderoper fulla , ett helt golv fullt o halva tvätten är mitt . Borde göra något åt det , andvänder bara en bråkdel av mina kläder .  Men det jag mest funderar över är vilka strumpor jag ska ha , har så många fina strumpor . Ska nog rensa garderopen , kan ge kläderna till röda korstet eller något , dom är nog mer behövda av mina kläder .

I can live without u but without u i'll be miserable


Kom nyss hem o nu sitter jag och lyssnar på felicias spotify lista , hon har så bra musiksmak . Kan va för vi var med varandra så mycket så vi börja lyssna på samma musik , saknar den bruden något ganska enormt . Men träffar henne imorgon . Det blir säkert super . Men förmiddags var det skola , skola är tråkigt . Oså glömde jag ta hem spanska läxan , det går bra nu . Men jag äger på spanska så det går säkert as bra ändå , eller ? Kommer säkert på någon bra ursäkt . onu så ska jag finna min ork till att städa rummet men finner den inte , mor ger ändå inget bra argument om varför jag ska städa så det kan lika gärna va stökigt

i miss u .


Ny blogg


gjort en ny blogg , rätt uppenbart menmen . o sen vill jag tacka härliga alin som fixa den snygg .
nu sitter jag iallafall och kollar på desperate housewifes , finns nog inget bättre ! 
och dagen har jag ägnat i skolan , kan inte båstå att det var kul , men hemskt var det inte iallafall .

Första inlägget

Hej moas läsare! Suttit i några minuter nu och trixat och mixat med Moas blogg, tror jag gav henne vad hon ville ha för design, så tack för mig, hejsvejs!
Kolla min blogg här; LINK